Vi är en produktionsbyrå i Stockholm – med kunder över hela landet!

Att producera kommunikation kan vara högt och lågt. Vi är en produktionsbyrå som varken är rädda för en tråkig (vem bestämde det?) powerpointpresentation, en enformig, men avancerad katalogproduktion eller en utsvävande reklamkampanj.

Behöver du hjälp med att ta fram olika trycksaker, annonser i tidningar, webbanners eller ett digitalt nyhetsbrev? Har du en hemsida, eller sociala medier, som tar för mycket av din tid att administrera? Då finns Rosalii här.

Vi bryr oss inte om ifall du sitter i Stockholm eller övriga landet, vi sköter din produktion på distans eller kommer och träffar dig på plats.

Teknisk grund

Vi älskar den grafiska branschen och har en teknisk grund att luta oss mot som underlättar om du vill få ett färdigt resultat direkt, klart för produktion, oavsett kanal.

Att kombinera trycksaker med den digitala världen är inget nytt. Men att kunna mäta din kommunikation och röra dig snabbt mellan de olika medierna kräver ett intresse för att hänga med och uppdatera sig med nya tekniker hela tiden. Har du inte tid? Inga problem, vi hjälper dig gärna!

Kontaktuppgifter till Rosalii hittar du här >>