Att driva företag är inte lätt. Då skulle alla göra det.

Men för de allra flesta av oss är det roligt, givande och alldeles, alldeles underbart!

Det förutsätter nästan alltid att du, inom ditt företag, kan syssla med något som du brinner för eller drömmer om. Kanske inte nödvändigtvis förändra världen men möjligtvis din eller någons vardag, lösa ett problem eller tillhandahålla en produkt eller tjänst som behövs.

Att jag valde att starta företag inom just grafisk produktion var för att jag såg att jag kunde hjälpa företagare som kämpar med tekniken inom marknadsföring och kommunikation. De som inte tycker det är lätt att få till alla stegen i en produktion – att färdigställa en katalog, få upp en webbsida eller ett konto på LinkedIn till exempel. De som inte får till färgprofilen rätt i sitt Indesign-dokument eller kämpar med att sätta upp ett arbetsflöde som funkar för att nå ut med sitt företag.

Jag gillar att problemlösa och göra svåra saker enkla och smidiga att hantera.

Följ mig gärna på Instagram och LinkedIn

Mina personliga åtaganden

• Styrelseledamot i Företagarna Nacka Värmdö

Jag är verkligen mån om småföretagandet och alla de fällor du kan springa i när du driver företag. Långa bindningstider på SEO, marknadsföring som krånglar till det eller avtal där du inte får ta del av statistiken är verkligen ett otyg. Det ska vara lätt att se hur du når ut, och varför du ska göra det. Det ska inte heller kosta skjortan. Samtidigt som gratis sällan är gott i längden. Jag vill gärna hjälpa till att hitta balansen där, för dig som är småföretagare. Det ska vara roligt att ha kul!