Web & Breakfast

Erbjudande från Rosalii Kommunikation

Web & Breakfast

Web & Breakfast är ett exklusivt erbjudande där vi ger din webbplats och dina sociala kanaler en grundlig genomgång samtidigt som vi äter frukost tillsammans. Frukosten sker antingen hos oss i Nacka eller där det passar dig bäst.

Vår målsättning är att hjälpa dig som småföretagare att maximera din online-närvaro och förbättra användarupplevelsen för dina besökare. Under en timme gör vi en grundanalys av din webbplats.

Tillsammans går vi bland annat igenom:

  • Responsivitet – hur mobilanpassad är din webb?
  • Google analytics statistik – vet du vilka sidor dina kunder besöker?
  • Hur ser din Google My Business ut?
  • Ökar dina sociala kanaler trafiken till din webbplats?
  • Har du tillfredsställande SEO på webbplatsen?

Säger din statistik att det är desktop som dominerar? Då är det viktigt att veta att Google prioriterar mobilt surfande. Därför bygger vi på Rosalii Kommunikation alltid webbplatser med responsiv design, där layouten anpassas efter besökarens skärmupplösning. Vi är experter på att förbättra webbplatser och öka deras rankningsstatistik.

Vi fokuserar på din webbplats innehåll och ser över hur vi tydligt kan kommunicera vad dina kunder kan förvänta sig att hitta hos dig. Hur du presenterar ditt varumärke har en avgörande roll för att ge dina besökare en bild av vem du är som företag och dina värderingar. Genom att skapa högkvalitativt content (innehåll) på din webbplats hjälper vi dig att öka din synlighet, räckvidd och konverteringar. Content som skapar engagemang är det som blir mest framgångsrikt.

Flera SEO-relaterade faktorer kan gynna ditt företag, såsom att säkerställa att Google My Business har korrekt information, att övervaka dina recensioner och referenser, samt skapa länksamarbeten med liknande företag. Det är också viktigt att optimera för ”nära mig” sökningar vilket innebär att dra nytta av trafik från användare som aktivt letar efter dina tjänster eller produkter i närheten.

Om du behöver hjälp att komma igång med ditt företags digitala närvaro, men är osäker på var du ska börja, hjälper vi gärna mindre, nystartade verksamheter att etablera en digital plattform. Vi tar oss även an större och mer komplexa projekt.

Vi erbjuder hjälp med din sökmarknadsföring, inklusive sökordsoptimering av din webbplats och hjälp med att skapa en struktur som du sedan enkelt kan vidareutveckla själv.

Vidare ordnar vi så att ditt företag får en stark närvaro på webben genom att använda plattformar med öppen källkod, främst WordPress. Detta innebär att du inte är bunden till någon tredje part.

Vi ser till att du hittar din naturliga plats i sociala medier genom strategi, utbildning och genomförande. Vi lägger stor vikt vid att optimera strukturen och användarupplevelsen på din webbplats (UX), ser till att ha genomtänkta metabeskrivningar och att alt-texter finns på alla bilder.

Rosalii Kommunikation har mångårig erfarenhet av att hjälpa småföretag lyckas med sin digitala marknadsföring. Vi har en bred kompetens, ett stort utbud av tjänster och brinner verkligen för att ge dig som företagare lönsamma och tidsbesparande tjänster.

Rosalii Kommunikation är en produktionsbyrå baserad i Nacka, Stockholm. Vi betjänar kunder över hela Sverige och har specialiserat oss på att producera olika kommunikationsmaterial, allt från tryckta medier, annonser, webbanners och digitala nyhetsbrev. Med en stark teknisk grund från den grafiska branschen integrerar vi sömlöst tryckt och digitalt material för att säkerställa effektiva och mätbara kommunikationsstrategier.