Välkommen till Rosalii Kommunikation

Din digitalbyrå i Nacka

För digital marknadsföring och strategisk kommunikation, vänd dig till Rosalii Kommunikation i Nacka. Vi är experter på SEO, sociala medier och digital annonsering som maximerar din synlighet online. Här är vi engagerade i att ge dig fantastisk service och resultat du alltid är nöjd med.

Tidigare uppdrag är bland annat webb och sociala medier för Nacka Företagarträff och digitala publikationer för Centrala Nacka. Vi har erfarenhet, kompetens och ett brett tjänsteutbud som gör oss till den perfekta partnern för ditt företags alla digitala behov. Tillsammans kan vi skapa en stark och framgångsrik digital närvaro som driver tillväxt och framgång för ditt företag.

Varför välja oss som din digitalbyrå i Nacka?

Lokal kännedom: Vi har god insikt i hur klimatet för företagare i Nacka ser ut och ett brett nätverk i området. Detta ger oss en unik förmåga att skapa relevanta och effektiva digitala lösningar som är anpassade för den lokala marknaden.

Erfarenhet av småföretag: Vi har hjälpt många småföretag i Nacka med omnejd att växa genom effektiva webb- och marknadsföringslösningar. Vår förståelse för småföretagens unika utmaningar och behov gör att vi kan erbjuda specialanpassade lösningar som verkligen gör skillnad.

Omfattande tjänsteutbud: Vi erbjuder allt från grafisk design och formgivning, till sociala medier och digital annonsering. Detta innebär att alla dina behov, digitalt som analogt, kan tas om hand på ett och samma ställe.

Det vi gör

  • Webbutveckling och design: Vi skapar responsiva och användarvänliga webbplatser som både är snygga och har suverän prestanda. Vårt mål är att skapa en webbplats som speglar ditt varumärke och får dina kunder att engageras. Vi håller oss uppdaterade om de senaste teknologierna och trenderna för att därigenom säkerställa att din webbplats inte bara är snygg utan också funktionell och optimerad för bästa användarupplevelse. Vi erbjuder även underhåll och support för att se till att din webbplats alltid fungerar som den ska. Vår tjänst inkluderar allt från initial design och utveckling till kontinuerliga uppdateringar och förbättringar.
  • SEO (Sökordsoptimering): Genom att använda beprövade SEO-strategier hjälper vi ditt företag att få bättre synlighet på sökmotorerna, vilket leder till ökad trafik och fler potentiella kunder. Med vår SEO-tjänst får du en analys av sökord, on-page optimering, teknisk SEO, länkbyggnad samt kontinuerlig övervakning och rapportering. Vi är införstådda med att SEO är en långsiktig investering och arbetar därför kontinuerligt med att förbättra och anpassa din strategi för att säkerställa att du alltid är i framkant och kan dra nytta av nya möjligheter när de uppstår.
  • Sociala medier: Vi hjälper dig nå och engagera din målgrupp genom att skapa intressant innehåll samt strategier som fungerar. Detta ger dig en stark närvaro på sociala medier. Vår tjänst inkluderar allt från att skapa och hantera dina sociala mediekonton till att ta fram innehållsplaner och köra riktade kampanjer. Vi övervakar och analyserar dina sociala medier för att förstå vad som fungerar bäst för just din målgrupp och justerar våra strategier för att maximera din räckvidd och engagemang.
  • Digitala publikationer: Har du en trycksak som behöver göras tillgänglig online? Oavsett vilken produkt det gäller, katalog, tidning eller något annat, kan vi förvandla den till en interaktiv och tillgänglig digital produkt. Om behov finns hjälper vi gärna till att SEO-optimera din publikation för att öka trafik till din webbplats.
  • Digitala annonser: Vi skapar och hanterar digitala annonseringskampanjer som både driver trafik och ökar konverteringar. Vi använder datadrivna strategier samt systematisk målgruppsanalys för att säkerställa att dina annonser når rätt publik vid rätt tidpunkt. Vi arbetar med allt från Google Ads och sociala mediekampanjer till displayannonsering.
  • Projektledning & planering: Vi på Rosalii Kommunikation leder ditt projekt oavsett hur stort eller litet det är, hela vägen från start till mål. Vi jobbar alltid målinriktat och efter uppsatta budgetar. Vår mångåriga erfarenhet av digital kommunikation och produktion säkerställer att ditt projekt genomförs på bästa sätt.
  • Prepress & kvalitetskontroll: Är du osäker på om du har rätt ICC-profil på din PDF eller om ditt material kommer fungera när det ska tryckas? Ingen fara! Vi kan hjälpa dig med bildretuschering, kontrollera att bildupplösning och kvaliteten på produkten är som de ska och ser också till att allt material är anpassat för tryck och print. Hos oss kan du vara säker på att den slutgiltiga produkten blir precis så som du önskar.
  • Originalproduktion & layout: Oavsett om det gäller varumärkesvård, layout, originalproduktion, tidningsproduktion eller marknadsanpassningar, kan vi hjälpa till. Vi bevarar din grafiska profil, gör materialet anpassat för olika kanaler och ger dig tidig rådgivning med fokus på de tekniska aspekterna av produktionen. Eller så tar vi hand om produktionen efter designfasen, alltid med slutprodukten i åtanke för att garantera högsta kvalitet och kostnadseffektivitet. Vi kan också anpassa materialet för olika marknader, översätta det eller ordna med korrekturläsning.

 

Du hittar vår portfolio här >>

Är du redo att ta ditt företags digitala närvaro till nästa nivå? Kontakta oss idag!

Vi ser fram emot att hjälpa dig att växa och nå dina mål genom effektiva digitala strategier och lösningar.

 

Nacka - Utsikt från Nacka Forum: Vattentornet i Nacka Strand