Välkommen till Rosalii Kommunikation

Öka ditt företags synlighet på sociala medier

Vi är dedikerade till att leverera exceptionell service och resultat. Vår erfarenhet och djupa förståelse för sociala medier gör oss till den perfekta partnern för ditt företag. Vi skapar engagerande innehåll och hanterar dina sociala kanaler för att bygga starka relationer med din målgrupp.

Tillsammans kan vi skapa en strategi som inte bara ökar din synlighet online utan också driver trafik och stärker ditt varumärke.

Varför välja oss som din Sociala medie-byrå i Nacka?

  1. Djup förståelse av sociala medier: Med år av erfarenhet inom sociala medier har vi lärt oss fallgroparna så att du inte behöver hamna där. Vi förstår dynamiken och trenderna på plattformar som Facebook, Instagram och LinkedIn. Våra strategier anpassas för varje plattforms unika möjligheter och begränsningar.
  2. Vi är själva småföretagare: Som småföretagare vet vi hur viktigt det är med en tydlig närvaro på webben och sociala medier. Vi har också full förståelse för att budgeten inte alltid tillåter stora utgifter. Därför arbetar vi alltid kostnadseffektivt och har alltid nära kontakt med dig.
  3. Skräddarsydda lösningar: Vi skapar skräddarsydda lösningar baserade på ditt företags mål och behov. Varje kampanj och innehållsplan är unik och designad för att maximera din räckvidd och engagemang.
  4. Resultatorienterade strategier: Vi fokuserar på mätbara resultat och använder dataanalys för att optimera kampanjer och strategier. Genom kontinuerlig övervakning och justering ser vi till att du alltid får bästa möjliga avkastning på din investering.

Våra Tjänster:

Strategiutveckling

Vi kan börja med att skapa en strategi som definierar dina mål, identifierar din målgrupp och kartlägger de bästa taktikerna för att nå dem. Vi analyserar din nuvarande närvaro på sociala medier och konkurrenternas aktiviteter för att skapa en plan som sätter dig i framkant.

Innehållsskapande

Vi producerar engagerande, relevant och kvalitativt innehåll. Allt från inlägg och artiklar till bilder och videor. Vi arbetar nära dig för att säkerställa att innehållet reflekterar vad ditt varumärke står för och vad du vill säga din publik.

Hantering av sociala mediekanaler

Vi kan hantera dina sociala mediekanaler för att säkerställa att de är aktiva och engagerande. Vi schemalägger inlägg, övervakar kommentarer och meddelanden samt interagerar med din publik för att bygga starka relationer.

Annonsering på sociala medier

Genom riktade annonskampanjer på sociala medier hjälper vi dig att nå ut till din målgrupp effektivt. Vi optimerar dina annonser för att maximera konverteringar och ROI (return of investment). Vår tjänst inkluderar allt från skapande av annonsmaterial till kampanjhantering och analys.

Analys och Rapportering

Vi tillhandahåller detaljerade rapporter som visar kampanjresultat och insikter. Genom att analysera prestandadata kan vi tillsammans med dig identifiera vad som fungerar bäst och justera strategierna för att ständigt förbättra resultaten.

Framgångsberättelser

Nacka Företagarträff:

Nacka Företagarträff anordnades för första gången 1994 och är en av Sveriges största mötesplatser för lokala företag och deras medarbetare.

Rosalii Kommunikation ingår i arbetsgruppen för Företagarträffen och har kommunikationsansvaret för denna. Vi har designat webben och håller den uppdaterad inför varje år. Inför träffen designar och producerar vi trycksaker, annonser, webb, nyhetsbrev, inlägg i sociala medier, keynote-presentationer, profilprodukter med mera.

Centrala Nacka:  

Vi skapade formen och kommunikationen för Centrala Nackas Gatufest. I det ingick att vi tog fram logotypen, byggde webb, animerade för sociala medier och skapade kommunikation både analogt tex på bussar, busshållplatser och i lokaltidningen samt digitalt – organiskt och annonsering.

Under själva Gatufesten fotade vi samt skapade en film efteråt för att sammanfatta dagen. Evenemanget blev en succé! Cirka 2500 personer besökte gatufesten.

Är du redo att ta ditt företags sociala medie-närvaro till nästa nivå? Kontakta oss idag!

Låt oss hjälpa dig att skapa en stark och framgångsrik närvaro på sociala medier. Vi ser fram emot att arbeta med dig och bidra till din framgång.

 

Det här gör vi också:

Webbutveckling och design

Vi skapar responsiva och användarvänliga webbplatser med både snygg design och hög prestanda. Vårt mål är att skapa en webbplats som speglar ditt varumärke och engagerar dina kunder. Genom att hålla oss uppdaterade om de senaste teknologierna och trenderna säkerställer vi att din webbplats är både estetiskt tilltalande och funktionell, optimerad för bästa användarupplevelse. Vi erbjuder även underhåll och support för att garantera att din webbplats alltid fungerar som den ska. Vår tjänst inkluderar allt från initial design och utveckling till kontinuerliga uppdateringar och förbättringar.

SEO (Sökmotoroptimering)

Med beprövade SEO-strategier hjälper vi ditt företag att få bättre synlighet på sökmotorerna, vilket leder till ökad trafik och fler potentiella kunder. Vår SEO-tjänst innefattar analys av sökord, on-page optimering, teknisk SEO, länkbyggnad samt kontinuerlig övervakning och rapportering. Vi förstår att SEO är en långsiktig investering och arbetar därför kontinuerligt med att förbättra och anpassa din strategi för att säkerställa att du alltid ligger i framkant och kan dra nytta av nya möjligheter när de uppstår.

Digitala publikationer

Har du en trycksak som behöver göras tillgänglig online? Oavsett om det är en katalog, tidning eller annan produkt, kan vi förvandla den till en interaktiv och tillgänglig digital produkt. Vid behov hjälper vi även till med SEO-optimering av din publikation för att öka trafiken till din webbplats.

Digitala annonser

Vi skapar och hanterar digitala annonseringskampanjer som både driver trafik och ökar konverteringar. Genom datadrivna strategier och systematisk målgruppsanalys säkerställer vi att dina annonser når rätt publik vid rätt tidpunkt. Vi arbetar med allt från Google Ads och sociala mediekampanjer till displayannonsering.

Projektledning & planering

På Rosalii Kommunikation leder vi ditt projekt, oavsett storlek, från start till mål. Vi arbetar alltid målinriktat och inom uppsatta budgetar. Vår mångåriga erfarenhet av digital kommunikation och produktion säkerställer att ditt projekt genomförs på bästa sätt.

Prepress & kvalitetskontroll

Osäker på om du har rätt ICC-profil på din PDF eller om ditt material kommer att fungera vid tryck? Ingen fara! Vi kan hjälpa dig med bildretuschering, kontrollerar bildupplösning och kvalitet samt säkerställa att allt material är anpassat för tryck och print. Hos oss kan du vara säker på att den slutgiltiga produkten blir precis så som du önskar.

Originalproduktion & layout

Oavsett om det gäller varumärkesvård, layout, originalproduktion, tidningsproduktion eller marknadsanpassningar, kan vi hjälpa till. Vi bevarar din grafiska profil, anpassar materialet för olika kanaler och ger tidig rådgivning med fokus på de tekniska aspekterna av produktionen. Vi kan även ta hand om produktionen efter designfasen, alltid med slutprodukten i åtanke för att garantera högsta kvalitet och kostnadseffektivitet. Dessutom kan vi anpassa materialet för olika marknader, översätta det och ordna med korrekturläsning.

Nacka - Utsikt från Nacka Forum: Vattentornet i Nacka Strand