Välkommen till Rosalii Kommunikation

Effektiv sociala medie-byrå i Värmdö

Rosalii Kommunikation hjälper företag i Värmdö att lyckas på sociala medier. Vi erbjuder strategiutveckling, innehållsskapande och kanalhantering för att stärka ditt varumärkes närvaro online.

Hos Rosalii Kommunikation är vi dedikerade till att leverera exceptionell service och resultat. Vår expertis och djupa förståelse för sociala medier gör oss till den perfekta partnern för ditt företag. Vi skapar engagerande innehåll och hanterar dina sociala kanaler för att bygga starka relationer med din målgrupp. Tillsammans kan vi utveckla en strategi som inte bara ökar din synlighet online utan också driver trafik och stärker ditt varumärke.

Varför välja Rosalii Kommunikation?

  1. Djup förståelse för sociala medier: Vi har många års erfarenhet av sociala medier och förstår dynamiken och trenderna på plattformar som Facebook, Instagram, LinkedIn, Twitter och TikTok. Vi känner till varje plattforms unika möjligheter och begränsningar och anpassar våra strategier därefter.
  2. Vi är själva småföretagare: Eftersom vi själva är småföretagare vet vi hur viktigt det är att ha en tydlig närvaro på webben och på sociala medier. Vi har också full förståelse för att budgeten inte alltid tillåter stora utgifter. Därför arbetar vi kostnadseffektivt och har alltid nära kontakt med dig.
  3. Skräddarsydda lösningar: Vi erbjuder skräddarsydda lösningar baserade på vad ditt företags mål och behov är. Varje kampanj och innehållsplan är unik och designad för att optimera både räckvidd och engagemang.
  4. Resultatorienterade strategier: Vi fokuserar på mätbara resultat och med hjälp av dataanalys optimerar vi alla kampanjer och strategier. Genom kontinuerlig övervakning och justering ser vi också till att du alltid får bästa möjliga avkastning på din investering.

Våra Tjänster

Strategiutveckling: Vi börjar med att skapa en omfattande strategi som identifierar dina mål, din målgrupp och kartlägger de bästa sätten för att nå dem. Vi analyserar hur din nuvarande närvaro på sociala medier ser ut och även hur dina konkurrenters aktivitet ser ut och skapar därefter en plan som sätter dig i framkant.

Innehållsskapande: Innehållet vi skapar är engagerande, relevant och kvalitativt. Det innefattar allt från inlägg och artiklar till bilder och videor. Vi arbetar nära dig för att säkerställa att innehållet reflekterar vad ditt varumärke står för och vad du vill kommunicera till din publik.

Hantering av sociala mediekanaler: Vi kan hantera dina sociala mediekanaler för att säkerställa att de är aktiva och engagerande. Det kan vara allt från att vi schemalägger inlägg, övervakar kommentarer och meddelanden och kommunicerar med din publik för att bygga starka relationer.

Annonsering på sociala medier: Vi genomför riktade annonskampanjer på sociala medier, vilket  hjälper dig att nå din målgrupp snabbt. Genom att optimera dina annonser maximerar vi konverteringar och ROI (return on investment). Vår tjänst inkluderar allt från skapande av annonsmaterial till kampanjhantering och analys.

Analys och rapportering: Våra rapporter är detaljerade och visar kampanjresultat och insikter. Vi analyserar prestandadata och därigenom kan vi identifiera vad som fungerar bäst samt justera taktiken för att ständigt förbättra resultaten.

Framgångsberättelser

Värmdö Företagarvecka

Rosalii Kommunikation ansvarade för kommunikationen åt Värmdö Företagarvecka. I detta ingick film, fotografering, skapande av grafisk profil, kommunikation, profilmaterial, programmering, projektledning och webbdesign. Vi planerade och publicerade på sociala medier samt administrerade programpunkterna med alla arrangörer.

Stavsnäs båtvarv och sjömack

Rosalii Kommunikation hjälpte bland annat till med ny logotype och design samt programmering och lanseringen av varvets nya webbplats. Designen gjordes mer användarvänlig vilket både förbättrade användarupplevelsen och optimerade sidan för sökmotorer. Därmed har det blivit lättare för kunder att hitta och interagera med företaget online.

Vi har ett stort utbud av andra tjänster som också kan vara av intresse, dessa är:

Webbutveckling och design

Vi utvecklar responsiva och användarvänliga webbplatser där fokus ligger både på estetik och hög prestanda. Vårt mål är att skapa webbplatser som representerar ditt varumärke och får dina kunder att engageras. Vi håller koll på de senaste teknologierna och trenderna och säkerställer därmed att webbplatsen är optimerad för bästa möjliga användarupplevelse. Vi erbjuder även underhåll och support för att se till att din webbplats alltid fungerar på bästa sätt. Vår tjänst omfattar allt från initial design och utveckling till löpande underhåll.

SEO (Sökmotoroptimering)

Med våra beprövade SEO-metoder hjälper vi ditt företag att förbättra sin synlighet i sökmotorer, vilket resulterar i ökad trafik och möjlighet till fler kunder. SEO-tjänsten inkluderar sökordsanalys, on-page optimering, teknisk SEO, länkbyggnad samt kontinuerlig övervakning och rapportering. Vi vet att SEO är en långsiktig satsning och arbetar ständigt med att förfina och anpassa din strategi för att se till att du alltid ligger i framkant och kan utnyttja nya möjligheter när de uppstår.

Digitala publikationer

Behöver du göra en trycksak tillgänglig online? Oavsett om det handlar om en katalog, tidning eller annan produkt kan vi förvandla den till en interaktiv och lättillgänglig digital version. Vi kan också hjälpa till med SEO-optimering av din publikation för att på så sätt öka trafiken till din webbplats.

Digitala annonser

Våra digitala annonskampanjer driver både trafik och ökar konverteringar. Genom datadrivna strategier och noggrann målgruppsanalys ser vi till att dina annonser når rätt målgrupp vid rätt tidpunkt. Våra arbetsverktyg är Google Ads, sociala mediekampanjer, displayannonsering med flera.

Projektledning & planering

Hos Rosalii Kommunikation leder vi ditt projekt, oavsett storlek, från början till slut. Vi är målinriktade och håller alltid uppsatta budgetar. Vår gedigna kunskap inom digital kommunikation och produktion säkerställer att ditt projekt genomförs på bästa möjliga sätt.

Prepress & kvalitetskontroll

Har du svårt att avgöra om din PDF har rätt ICC-profil eller om ditt material är tryckfärdigt?  Ingen fara! Vi hjälper dig med bildretuschering, kontrollerar bildupplösning och kvalitet och  säkerställer även att allt material är anpassat för tryck och print. Hos oss kan du vara säker på att den slutgiltiga produkten blir precis så som du föreställt dig.

Originalproduktion & layout

Hos oss kan du få hjälp med varumärkesvård, layout, originalproduktion, tidningsproduktion och marknadsanpassningar. Vi bevarar din grafiska profil, ser till att materialet fungerar för olika kanaler och erbjuder tidig rådgivning med fokus på de tekniska aspekterna av produktionen. Vi kan också ta hand om produktionen efter designfasen, alltid med slutprodukten i åtanke för att garantera högsta kvalitet och kostnadseffektivitet. Dessutom kan vi anpassa materialet för olika marknader, översätta det och ordna med korrekturläsning.

Nacka - Utsikt från Nacka Forum: Vattentornet i Nacka Strand